4 Ağustos 2009 Salı

Jack Daniels Gibi Keyifli :)


Hafta sonu ntvspor ekranlarında keyifli bir turnuva izledik.Emirates Cup.Bu özel turnuvaya Fransa'dan PSG,İskoçya'dan G.Rangers,İspanya'dan A.Madrid ve ev sahibi olarakta İngiltere'den Arsenal kulüpleri katıldı.Oynanan maçlar sonunda Arsenal takımı kupaya uzanan taraf oldu.Ancak dikkatimi çeken en önemli olay maç esnasında bir ara yaş ortalaması neredeyse 19! olan Arsenal'de Jack Wilshere ismiydi.1992 doğumlu olan bu müthiş yeteneğin adını tahmin ediyorum önümüzdeki yıllarda çok sık duyacağız.Çabuk,araya iyi paslar atabilen,bire-bir adam geçebilen ve isabetli ortalar yapabilen bi oyuncu olduğunu maç içerisinde kısa sürede gözlemledik.

Arsenal alt yapısı onu 2001 yılında Luton Town'dan kadrosuna katmış.Jack,16 yaşında Arsenal ile ilk resmi maçına çıkarak takımın bu alandaki rekorunuda eline geçirdi ve kulüp tarihine adını çok erken yaşta yazdırdı.Ayrıca Fenerbahçe ve Dinamo Kiev'inde yer aldığı grupta Dinamo Kiev karşısında da ilk kez şampiyonlar liginde görev almıştı.

Teknik Direktör Arsene Wenger onun için; Şaşırtıcı bir şekilde yaşından çok daha olgun bir futbol sergiliyor onu izlerken kaç yaşında olduğunu unutuyorum demiş..

Arsenal scout larının yine müthiş bir iş çıkardığını söyleyebiliriz gerçekten.Futbol yeni yıldızlarını Arsenal'de bulacak gibi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder