14 Ağustos 2009 Cuma

Piqué 'den Samimi Cümleler...


Barcelona'nın ve İspanya milli takımının başarılı defans oyuncusu Gerrard Piqué ,İngiliz Daily Mail ile hayli sıcak bir sohbet gerçekleştirmiş ve bu sohbette Barcelona'daki daki takım arkadaşlarından bahsetmiş...Şöyle bir göz atalım;


Víctor Valdés: Karşı karşıya pozisyonlarda inanılmaz başarılı.Sadece İspanya'nın değil dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri.Ayrıca iyi bir şekilde piano çalıyor :) en azından deniyor :)

Carlos Puyol:Bence en başarılı olduğu mevki sağ bek.Ama defansın ortasındada başarılı.Puyol tam bir kaptan ve çok iyi bir arkadaş.Pek hayvan dostu değildir.Eğer ben satranç oynuyorsam yanımda sürekli konuşarak beni bozmaya çalışır.

Gerard Piqué:Ne söyleyebilirim ki?Uzun boylu ve yakışıklı:) benden daha iyi hiçbirşey yok :)

Sylvinho:Takımımızın sevimli babacığı:) Gerçekten çok iyi biri.Örneğin seyatta yada başka yerlerde takımdaki sorunları gidermede hepimize yardımcı olur.Şu an belki A takımda oynamıyor ama gerçekten çok yetenekli bir isim.

Xavi:Barcelona akademisinin nasıl olduğuna dair en iyi örnek.Futbol topunu dünyadaki herşeyden daha çok sever.

Sergi Busquets:Bu sezonun ''rookie'' siydi.Aslında bir forvetken Pep onun mevkisini defansif orta saha şeklinde değiştirdi.Aramızda onu süperman diye çağırırız:) 5 yıl içinde dünya futbolunda önemli bir yer edineceğini düşünüyorum.

Andrés Iniesta:Dünyanın en iyi orta saha oyuncusu.Eğer gol sayısını biraz daha arttırırsa dünyadaki en ünlü şarkıcıdan bile daha büyük bir sanatçı olur...

Lionel Messi:Dünyanın 1 numarası.Ona asla sataşmamanız gerek sizden çok atletik ve sizi alt edebilir:) Herzaman Arjantin bayrağını taşıyabilecek bir oyuncu.Barcelona'da onunla birlikte yetiştik ve beni hiç hayal kırıklığına uğratmadı.

Thierry Henry:Kendini beğenmiş biridir :) bununla birlikte insan ilşkileri son derece gelişmiştir.O Arsenal tarihindeki en önemli oyunculardan biri.Gol attıktan sonra herzaman dövmesini öper.

Eidur Gudjohnsen:Viking:) soyunma odasında bizi hep güldürür.Herzaman çok neşeli ve eğlencelidir.Topa ilk müdahale konsunda inanılmaz yeteneklidir.Çok iyi ingilizce konuşur ve takımın önemli bir parçasıdır.

Bojan:Kaç dakika oynadığı onun için sorun değil.Herzaman şans bulacaktır.Eğer ona yarım metre bile boşluk bırakırsanız sizden hemen sıyrılır.Yılan gibidir çok çabuk yön değiştirebilir.Soyunma odasında çocuk gibidir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder