16 Temmuz 2009 Perşembe

Basketbol




Blogda basketbolla ilgili hiç yazı yazmadığımı farkettim. :) Efes serisinden sonra yazmak içimden gelmedi heralde.Neyse şu ana kadar yapılan dikkat çeken transferleri yazarak başlayalım,ilereleyen zamanlarda görüşlerimizi de yazarız bloga...Henüz Fenerbahçe'den Altay Özurgancı dışında bir hareket yok.Ne için alındığını da anlayabilmiş değilim ama neyse..

*Bnavit; Telekomdan Barış Ermiş ve Barış Hersek'i kadrosuna kattı.Koç olarak geçen sezon Antalya'dan ayrılan Orhun Ene'yi getirdiler takımın başına.
*Darüşşafaka; Hakan Demirel'i aldı.Antalya ile imza aşamasına gelmişti ama o son anda daçkayı tercih etti.
*Efes mali gücünü transfere yansıttı ve Rakocevic ve Nachbar gibi iki önemli transfer yaptı.Özellikle Eurolig için önemli transferler.
*Erdemir; Hakan köseoğlu(bana göre sezonun en önemli transferlerinden biri)ile birlikte çok transfer yaptı.
*Galatasaray antrenörlüğe Okan Çevik'i getiriken Can Akın ve geçen sene Oyak'ta büyük aşama kaydeden Evren Büker'i kadrosuna dahil etti.
*Transfer sezonunun en hareketli takımı Kepez'in önemli transferleri Alex Gordon ve İkene İbekwe.Ayrıca Ersin Görkem ve Erdem Türetken başta olmak üzere birçok yerli transfere imza attı.
*Pınar Karşıyaka yeni Amerikalılar getirdi.Bakalım her sene olduğu gibi yine yılın flaş isimleri olacak mı yabancıları?.
*Türk Telekom uzun zamandır beklediğimiz hamleyi yaptı Ercüment Sunter koçluk görevinden ayrıldı.Yerine Murat Özyer getirildi.Hüseyin Beşok dedikoluru var ama kesinleşmiş birşey yok henüz.

Tüm transferleri ve haberleri görmek isteyenler için de Salsa Basketi önerelim herkese...http://www.salsabasket.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder