21 Temmuz 2009 Salı

Sambaya Devam

Fenerbahçe uzun zamandır sürdürdüğü transfer çalışmalarını bu gece sonlandırdı.Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveira Baroni akşam saatlerinde attıkları imzayla Fenerbahçeli oldular.Aykut Kocaman daha önceden izledikleri oyuncular için geçtiğimiz günlerde bir kez daha Brezilya'ya gitmişti.

Dos Santos sol bek mevkiinde görev yapıyor ve son konfedarasyon kupasında Brezilya milli takımında yer almıştı.İleriye çıkışları ile dikkat çeken oyuncunun peşinde bir çok Avrupa kulübü olduğu söyleniyordu.Hatta Milan ve Barcelona haberleri çıkmıştı.Corinthians'ta çıktığı 64 maçta 18 gol atma başarısı göstermiş.Uğur'un bölgesinde oynamasını bekliyorum.Arkasında Carlos'la nasıl bir ikili olurlar göreceğiz.

Cristian Oliveira ise orta sahada defansa yönelik olarak görev yapıyor.Emre'nin yanına defans yönü daha kuvvetli bir oyuncu olarak yer alacak.Açıkçası çok fazla izleme imaknı bulamadım fakat Brezilya ligini takip eden arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre son derece sert ve disiplinli bir oyuncuymuş.

İki transfer de umarım Fenerbahçe'ye yararlı olur.Takımda 7. Brezilyalı oldu böylece.Aykut Kocaman'ın futbol bilgisine güvendiğim için açıkçası ben transferlerden umutluyum.Son olarak Dos Santos'un videosu ile bitirelim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder