14 Temmuz 2009 Salı

City Erdi Muradına...


Arjantin'li yıldız forvet oyuncusu Carlos Tevez'in M.City ile 5 yıllığına anlaştığı açıklandı.Bilindiği gibi yıldız oyuncu Manchester şehrinin diğer bir takımı olan Manchester UTD. forması giymekteydi ancak menajer Sir Alex Ferguson'un kendisi ile yeteri kadar ilgilenmediğini ve bazı maçlarda anlam veremediği bir şekilde kadro dışı kaldığını söylemişti..
Bu gelişmelerden sonra Tevez'in,nazire yaparcasına ezeli rakip olan M.City'e transfer olacağı dedikoduları transfer piyasasında konuşulmaktaydı ve bu dedikodular bugün doğrulandı ve 5 yıllık bir anlaşma sağlandığı açıklandı..
Tabi Tevez'in Ferguson'a olan kızgınlığından dolayımı yoksa Arap şeyhlerinin fazlaca bulunan paralarından mı City'e imza attığını tam olarak kestirmek güç.Ancak bilinen şu ki City bu transfer için bir süredir uğraş vermekteydi..
Bu arada kadroda bulunan Brezilyalı Robinho haricinde Roque Santa Cruz'un transfer edilmesi ve son olarakta Tevez'in kadroya katılmasıyla birlikte bu yıl City'nin forvet mevkiinde forma kapmak bir hayli zor olacak gibi görünüyor...

Biz futbolseverlerde bu yıl ki City-UTD derbisini izlerken Tevez'in Ferguson'a yine fotoğraftaki gibi bakıp bakamayacağını hepbirlikte göreceğiz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder